Despre noi

Cine este S.C Bacor Prodcom S.R.L ?

Infiintata in iulie 1999, este o firma cu capital integral privat cu un numar de 39 angajati cu carte de munca (in crestere ca urmare a dezvoltarii activitatii firmei prin implementarea proiectului finantat prin PHARE RICOP IMM).

Ce ne propunem ?

1.Castigarea increderii clientilor nostri printr-un raspuns prompt la solicitarile primite, seriozitatea si corectitudinea lucrarilor, respectarea termenelor de finalizare si punere in functiune.
2.Utilizarea de strategii de management si marketing la standarde europene.

Cui ne adresam ?

1.persoane fizice/familii cu venituri medii si peste medie care doresc un serviciu integrat de amenajare a locuintei proprii fara a fi nevoite sa apeleze la serviciile mai multor asa - zisi "liber profesionisti".
2.familiilor de tineri cu viziuni si conceptii moderne, majoritatea acumulate in perioadele in care au muncit in afara tarii si care acum doresc acelasi tip de confort cumulat cu un grad ridicat de profesionalism.
3.persoane juridice (sedii firme, magazine, restaurante, prestari servicii, organizatii non-profit, birouri notariale si de avocatura, cabinete medicale, etc) a caror activitate nu trebuie intrerupta din cauza lucrarilor efectuate.
4.detinatori de terenuri si/sau case (persoane fizice si/sau juridice) care doresc solutii viabile la standarde europene.
5.persoane fizice/juridice care beneficiaza de acces la reteaua de Internet pentru servicii de consiliere si/sau de amenajarea locuintei, sau aspecte legate de construirea unei locuinte.